Μάλαγα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-1

Gazzetta team
Μάλαγα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-1

bet365

Η Μάλαγα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει έως τώρα, όμως ο Τσάρλες τα έβαλε όλα μαζεμένα κόντρα στη Σοσιεδάδ, χαρίζοντάς της την νίκη με 3-1. Νίκη με 2-0 για την Έιμπαρ στην έδρα της Λας Πάλμας.

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η Μάλαγα στο Λα Ροσαλέδα, χάρη στην αποτελεσματικότητα του Τσάρλες, ο οποίος πέτυχε και τα τρία της γκολ, στην επικράτηση επί της Σοσιεδάδ με 3-1. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' όταν κόντρολαρε με το στήθος τη μπαλιά του Ρέθιο και με γυριστό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ρούγι. Ο στράικερ των Ανδαλουσιάνων χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να πετύχει και δεύτερο γκολ, αφού στο 7' το βολέ του Καμενί βρήκε το κεφάλι του Ινίγο Μαρτίνεθ και η μπάλα στρώθηκε στον Τσάρλες που τελείωσε τη φάση για το 2-0.

Ο Αγκιρέτσε αναπτέρωσε τις ελπίδες των Βάσκων στο 14', κερδίζοντας την κεφαλιά στη σέντρα του Θουρουτούθα προ του Καμενί, πετυχαίνοντας το πέμπτο φετινό του γκολ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 58' όταν το σουτ του Αγκιρέτσε σταμάτησε εντυπωσιακά ο Καμενί, ενώ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 71', μετά την αποβολή του Τισόνε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλεονέκτημα που όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί. Οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν μαζικά και στην μοναδική τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, στο 89', όταν μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Ροσάλες, ο Τσάρλες βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρούγι, γράφοντας το τελικό 3-1.

«Διπλό» για Έιμπαρ
Η Έιμπαρ την ίδια στιγμή έπαιρνε σημαντική νίκη στην έδρα της Λας Πάλμας με 2-0. Ο Μπερχόν άνοιξε το σκορ στο 7' για τους φιλοξενούμενους, τελειώνοντας τη φάση στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα από δεξιά, ενώ ο Μπόρχα Μπαστόν διαμόρφωσε το τελικό σκορ παίρνοντας το ριμπάουντ από σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς της Λας Πάλμας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα