Κιέβο - Βερόνα 1-1

Κιέβο - Βερόνα 1-1

bet365

Η Ελλάς προηγήθηκε με τον Πιζάνο, η Κιέβο ισοφάρισε με τον Κάστρο και το ντέρμπι της πόλης έληξε ισόπαλο (1-1).

Η Κιέβο πήγε στο ντέρμπι ως φαβορί αφού είναι στο +8 και το έδειξε και στο γήπεδο καθώς αν μία ομάδα έπρεπε να νικήσει, ήταν αυτή. Η Ελλάς προηγήθηκε με γκολ-οφσάιντ του Πιζάνο στο 70' αλλά στο 84' ισοφαρίστηκε από τον Κάστρο και στο τέλος κινδύνεψε και να χάσει, δείχνοντας με την εικόνα της γιατί παραμένει χωρίς νίκη μετά από επτά αγώνες.

Η πρώτη φάση της Κιέβο στο 18', όταν ο Ραφαέλ απέκρουσε το πολύ ωραίο σουτ του Ριγκόνι, για να ακολουθήσει ένα λεπτό αργότερα η επέμβαση στο σουτ του Μπίρσα. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι αλλά δεν κατάφερναν και πολλά αφού η Βερόνα, από την άλλη πλευρά, περισσότερο «κατέστρεφε»... Στην επανάληψη η Ελλάς είχε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Γκόμες να μην τα καταφέρνει απέναντι από τον Μπιζάρι, για να έρθει στο 62' το δοκάρι της Κιέβο σε σουτ του Χετεμάι.

Η ομάδα του Ρολάντο Μαράν προσπαθούσε περισσότερο αλλά στο 70' βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς διαιτητής και βοηθοί δεν είδαν ότι ο Πιζάνο ήταν σε θέση οφσάιντ και έκανε από κοντά το 0-1. Παρ' όλα αυτά, η Κιέβο δεν τα παράτησε και αφού έχασε καλή ευκαιρία στο 73' με τον Κατσιατόρε και στο 81' με τον Παλόσκι, έφτασε στο 1-1 στο 84' με τον Κάστρο μετά το γύρισμα του Γκόμπι. Τα «ιπτάμενα γαΐδουρια» πήγαν για τη νίκη στα λεπτά που απέμεναν αλλά στο 90' ο Ραφαέλ απέκρουσε το σουτ του Ριγκόνι και στο 91' ο Κάστρο δεν μπόρεσε να γίνει «ήρωας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα