Λουτσέσκου: «Άδικο αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Άδικο αποτέλεσμα»

bet365

Για άδικο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο τεχνικός της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να έρθει ισόπαλος.

Ο Ρουμάνος προπονητής της ακριτικής ομάδας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Είναι ένα άδικο αποτέλεσμα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Ήταν ένα παιχνίδι λαθών και από τις δύο ομάδες. Πιο πολύ είδαμε μάχες παρά ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ το δεύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον Παναθηναϊκό. Το δεύτερο μέρος ήταν κλειστό και όποια ομάδα σκόραρε θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Πριν το γκολ είχαμε δύο καθαρές ευκαιρίες, όπως και μετά όπου θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και την ισοπαλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα