Μαλεζάς: "Έτοιμοι για όλα"

Gazzetta team
Μαλεζάς: "Έτοιμοι για όλα"

bet365

Στόχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Στέλιο Μαλεζά είναι να κερδίσει τον Ολυμπιακό προκειμένου να τον πλησιάσει στην βαθμολογία. Ο αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και για την Ντόρτμουντ.

Ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ λέγοντας τα εξής: "Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας άφησε πικρή γεύση για τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε. Πήραμε ένα πόντο όμως και είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης. Τα δύο παιχνίδια με την Κράσνονταρ θα κρίνουν τα πάντα".

Για τον τρόπο αντιμετώπισης των παιχνιδιών: "Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα. Για όλες τις συνθήκες ενός αγώνα. Στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, έπρεπε να κοιτάξουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Τα ντέρμπι αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στόχος η νίκη για να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό. Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι που έχουμε μάθει με τον προπονητή μας. Βάσει αυτών θα διεκδικήσουμε τη νίκη για εμάς και τον κόσμο μας".

Για την κόπωση και τους νέους παίκτες: "Υπάρχει κόπωση και στις δύο ομάδες. Και ψυχολογική και σωματική. Έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και μπορούμε να βρούμε τις δυνάμεις. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εμείς στους πιο νέους, όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς, τον κόσμο. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι σημαίνουν τα ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα