Ο Ιβάν με ελικόπτερο στα Τέμπη

Ο Ιβάν με ελικόπτερο στα Τέμπη

Gazzetta team
Ο Ιβάν με ελικόπτερο στα Τέμπη

bet365

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων παιδιών, που στις 4 Οκτωβρίου 1999 άφησαν την τελευταία τους πνοή στα Τέμπη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τους συνδέσμους, κυρίως αυτόν του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Κυριακής (11:00) το ετήσιο μνημόσυνο στο οποίο θα παραστεί η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους συνεργάτες του, ότι θα βρεθεί (για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα) στο χώρο του μοιραίου ατυχήματος ταξιδεύοντας το πρωί της Κυριακής με το ιδιωτικό ελικόπτερό του.

Ο γιος του Ιβάν, Γιώργος, φρόντισε να στείλει από σήμερα το μήνυμα ενόψει της αυριανής ημέρας:

“Αδέλφια μας εκεί ψηλά που ζείτε παρέα μας φωνάξτε δυνατά, να ξέρετε εσείς μας οδηγείτε από το ’99. Το αυριανό παιχνίδι είναι μόνο για εκείνους, 4/10/99” έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα