Σε όλο τον κόσμο η μετάδοση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Σε όλο τον κόσμο η μετάδοση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

bet365

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ίγκορ Τούντορ στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv. Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports1HD, το οποίο ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ενώ στη Βουλγαρία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το Diema Sport HD. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Βουλγαρίας και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα