Ηρακλής: Χωρίς Περόνε και Ρομάνο

Gazzetta team
Ηρακλής: Χωρίς Περόνε και Ρομάνο

bet365

Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, Περόνε και Ρομάνο ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει αύριο (4/10) τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Ο πρώτος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο

Οι Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγο Ρομάνο, τέθηκαν εκτός ενόψει του αυριανού (4/10)εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρομάνο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Φυσικά εκτός παραμένει και ο Μπαρτολίνι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις.
Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή για το ματς με τον ΠΑΣ: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Λάζαρ, Μακρής, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Βέλλιος, Κάσσος, Καρλίτος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Μπουλούτ, Χαντί, Ζαμπάζης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα