Ζάκυνθος - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ζάκυνθος - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (vid)

bet365

Η Ζάκυνθος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου, με αυτή να είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη των Επτανήσιων κόντρα στους «ερυθρόλευκους»!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ζάκυνθος, που επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Ιονίου ήταν καλύτερη από τους φιλοξενούμενους και μετά το μέτριο πρώτο ημίχρονο επέβαλε τον ρυθμό της.

Έτσι, στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54', ο Ορφανίδης έκανε την σέντρα, ο Κρολ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Στρατηλάτη για το 1-0. Η Ζάκυνθος, έφτασε κοντά και στο 2-0 όταν ο Ζαϊρί στο 65' είχε δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι, ενώ είχε και άλλες καλές στιγμές για κάποιο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε δύο ευκαιρίες για την ισοφάριση, αρχικά στο 74' με τον Τσιλιγκίρη και εν συνεχεία με τον Ζέρη στο 90'. Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Ζάκυνθο να παίρνει μια μεγάλη νίκη για τη συνέχεια, η οποία είναι και η πρώτη της στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Βοσνακίδης, Ορφανίδης (84' Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κουρέλας, Ζαϊρί, Νίκιτς (90'+1' Ρ. Πέττας), Κωστούλας (75' Λέκκας), Κρολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Χιντζίδης, Φερνάντεζ (75' Ζέρης), Τσιάρας, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Μοράν (69' Γουόρντεν), Νικολιάς, Ντεπέτρις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα