Μάντζιος on fire!

Δημήτρης Τομαράς
Μάντζιος on fire!

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζιος συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Δεύτερο σερί ματς που βάζει δύο γκολ, φτάνοντας τα 63 στην Α' Εθνική σε 227 συμμετοχές και τα 27 στον Λεβαδειακό!

Από την προηγούμενη αγωνιστική είχε ξεπεράσει τον Τάκη Λεμονή στον πίνακα των πρώτων σκόρερ στην ιστορία του Λεβαδειακού. Ο Βαγγέλης Μάντζιος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Κόντρα στον Πανθρακικό έβαλε ξανά 2 γκολ. Για 2ο συνεχόμενο ματς με τους Βοιωτούς σκόραρε 2 φορές, οδηγώντας τους και πάλι στη νίκη (σ.σ. μετά από αυτήν επί του Αστέρα Τρίπολης)! Ο έμπειρος φορ των Βοιωτών έπιασε τα 27 τέρματα ως πρώτος... κανονιέρης στην ιστορία τους και τα 63 σε 227 ματς στην Α' Εθνική!

Απέναντι στον Πανθρακικό ο Μάντζιος είχε και ασίστ για γκολ. Εκτός των άλλων έπιασε ήδη τα 5 γκολ και εάν κρίνουμε από το γεγονός πως είμαστε στην 6η αγωνιστική και εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, κάλλιστα μπορεί να κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά στην ομάδα της Λιβαδειάς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα