Κλάους: «Με ψυχή, δύναμη και κόσμο, ο ΠΑΟΚ νικητής»

Κλάους: «Με ψυχή, δύναμη και κόσμο, ο ΠΑΟΚ νικητής»

Gazzetta team
Κλάους: «Με ψυχή, δύναμη και κόσμο, ο ΠΑΟΚ νικητής»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με «όπλο» την Τούμπα και την ψυχή που είναι έτοιμοι να καταθέσουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κλάους Αθανασιάδη.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και ήμασταν πιο τυχεροί θα είχαμε πάρει τη νίκη. Κρατάμε όλη την εμφάνιση, τον τρόπο που παίξαμε και τον κόσμο που ήταν φανταστικός».

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ένα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι παλιοί να βάλουμε στο κλίμα και τους υπόλοιπους και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Για τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το ντέρμπι, είχε να πει: «Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο σε αυτά τα ματς. Η ψυχή που θα καταθέσουμε στο γήπεδο, η δύναμη και μακάρι και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη. Κακά τα ψέματα, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά. Ξέρουμε στην Ελλάδα πως είναι τέτοια ντέρμπι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό».

 

Για τη μη συμμετοχή του στο τελευταίο ματς του Γιουρόπα Λιγκ κι αν αφορούσε την ανάγκη του να πάρει ανάσες ενόψει του ντέρμπι, ο Κλάους είχε να πει: «Δεν γνωρίζω γιατί δεν έπαιξα, ήταν απόφαση του προπονητή και έγινε δεκτή».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα