Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 6η αγωνιστική της Super League ξεκινάει με τον Πανθρακικό να ψάχνει το πρώτο του τρίποντο, τον Παναιτωλικό να αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες και τον Αναστασίου να περιμένει μια εμφάνιση που θα του δώσει χώρο και και χρόνο στον πάγκο της ομάδας.

Ακόμη μια εβδομάδα αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα στη Super League.

H 6η μέρα του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινάει με τον Πανθρακικό να αναζητά την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League Μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα ψάξει τον τρόπο να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς απέναντι στο Λεβαδειακό, που κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Εξασφάλισε bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό μόνο στη Vistabet.

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Τζάνη και Ίγκορ, καθότι για ακόμα μία φορά μέρος δεν πήραν μέρος στην προπόνηση.

Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία για πρώτη φορά είναι κι ο Μπελζαγκουάνι.


Ο Παναιτωλικός, με τον Νταλακούρα στον πάγκο του θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τη συντριβή από την Καλλονή που οδήγησε στην απόλυση του Πόντες.

Νέο πρόβλημα προέκυψε στο Αγρίνιο με τον Κέβιν να κάνει επέμβαση λόγω συστροφής όρχεως. Επίσης, οι Καμαρά και Κόρσιενς έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται.

Ετσι η αποστολή αποτελείται από τους: Κουτρομάνος, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Ντάνι Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρομέρο, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την άλλη, υπολογίζει στους Παπαδόπουλο, Διούδη, Τασουλή, Οικονόμου, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Αργυρόπουλο, Μητρόπουλος, Σιώπη, Κόρμπο, Μπακασέτα, Καραμάνο, Μασούρα, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριο, Βαλ. Βλάχο, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκη, Πατσατζόγλου.


Φυσικά κι η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια αποτελεί το... κερασάκι στην τούρτα για την πρώτη μέρα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από τον Καρυπίδη δεν έχει άλλα προβλήματα, με τον Ερέα να ξεπερνά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Ηρακλή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι στην Ξάνθη με τον Γιάννη Αναστασίου με σκοπό να αναστρέψει την εικόνα που είχε στο 1-0 επί του Πλατανιά. Γκρίνια και κατίφια πρέπει να... πνιγούν στα Πηγάδια και να έρθει μια νίκη που θα «ποτήσει» το τριφύλλι με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Παίζονται πολλά σήμερα και αυτό το ξέρει καλά ο τεχνικός του ΠαναθηναϊΚού.

Στη διάθεσή του δεν θα έχει τον τραυματία Νίνη αλλά και τον Πέτριτς, ενώ οι Λουντ - Σάντσεθ υπολογίζονται κανονικά.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

3/10

Πανθρακικός-Λεβαδειακός (16:00)
Παναιτωλικός-Πανιώνιος (18:15)
Skoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός (20:30)

4/10

ΑΕΚ-Ατρόμητος (16:00)
Καλλονή-Βέροια (18:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (18:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (20:30)

5/10

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα