Εξελίξεις με την επιστροφή Γκιρτζίκη

Gazzetta team
Εξελίξεις με την επιστροφή Γκιρτζίκη

bet365

Η επιστροφή του Γιώργου Γκιρτζίκη από την Τουρκία, αναμένεται να βάλει και πάλι στις... ράγες το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Τι απαντούν στην ΕΠΟ για Τζαβέλλα.

Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μπερντ Σούστερ, αναγκάζει την ΕΠΟ να πιάσει ξανά από την αρχή το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Στην Ομοσπονδία θα ασχοληθούν εκ νέου με τις περιπτώσεις που είχαν απασχολήσει πριν το Γερμανό, όπως ο Φέλιξ Μάγκατ και ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, με το οικονομικό πλαφόν να παραμένει στα ίδια επίπεδα (600 χιλιάδες ευρώ ετησίως και γενναίο πριμ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018).

Το θέμα ωστόσο του προπονητή, σύμφωνα με την SportDay, αναμένεται να τρέξει με την επιστροφή του Γιώργου Γκιρτζίκη στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με την ηγεσία της τουρκικής ομοσπονδίας και η απουσία του έχει παγώσει το θέμα προσωρινά. Βασική προϋπόθεση στην πρόσληψη του νέου τεχνικού θα είναι η παρουσία του Κώστα Τσάνα στο πλευρό του και όχι οποιουδήποτε άλλου Έλληνα τεχνικού.

Απάντηση για Τζαβέλλα

Την ίδια στιγμή, στην ΕΠΟ απαντούσαν για το θέμα που προέκυψε με τη μη κλήση του Γιώργου Τζαβέλλα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τη στάση που κράτησε ο ΠΑΟΚ. Από την Ομοσπονδία έλεγαν ότι ο 28χρονος αμυντικός δεν καλείται σταθερά μετά το Μουντιάλ του 2014 και πως ο Δικέφαλος έχει αυτήν τη στιγμή τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην αποστολή συν του ότι ο Τσάνας προτιμά σύστημα με δύο και όχι τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όπου ήδη υπάρχουν ήδη οι Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μόρας και Μανωλάς.

 

Τελευταία Νέα