Ηρακλής: Ετοιμάζει αλλαγές με Γιάννινα

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Ετοιμάζει αλλαγές με Γιάννινα

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προσανατολίζεται ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει αλλαγές με τους Χαντί και Κυριακίδη να διεκδικούν θέση στην 11αδα.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων. Οι "κυανόλευκοι", που έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, χρειάζονται βαθμούς για να μπορέσουν ν' αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, λόγω και της απουσίας του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην αμυντική γραμμή του Ηρακλή. Θα δούμε και πάλι τους
Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης και Στάμου. Στα χαφ θα είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Μακρής και Λάζαρ. Ο Παπαδόπουλος, σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην επίθεση και πιο συγκεκριμένα στις πτέρυγες της ομάδας με τους Χαντί και Κυριακίδη να διεκδικούν θέση στην 11αδα. Ο Ρομάνο θα παίξει στον άξονα, ενώ ο Βέλλιος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης μετά την καλή παρουσία που είχε στο ματς με την Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα