Ξανά για Σάλαϊ ο Παναθηναϊκός

Ξανά για Σάλαϊ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ξανά για Σάλαϊ ο Παναθηναϊκός

bet365

Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Καρέλη, αν αυτός φύγει τον Γενάρη, ψάχνει ο Παναθηναϊκός.

Να είναι έτοιμος σε περίπτωση που τον Γενάρη φτάσει μία καλή πρόταση για τον Καρέλη, θέλει να είναι ο Παναθηναϊκός, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ψηλά στην λίστα του τον Σάλαϊ. Έναν παίκτη που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι - φέρεται να τα είχαν βρει σε όλα - με τον αποκλεισμό από την Καμπάλα να χαλάει την μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο 27χρονος Ούγγρος είναι αυτός που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής στην λίστα του Παναθηναϊκού, ενώ φέρεται να έχει γίνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον παίκτη και την Χόφενχαϊμ. Η περίπτωσή του, μάλιστα, θυμίζει αρκετά αυτή του Μπεργκ, αφού είναι κι αυτός σε ομάδα της Γερμανίας, ενώ επίσης έχει χάσει την θέση του και ψάχνει την ευκαιρία για... αναγέννηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα