Τα... κιτρινόμαυρα μοντέλα! (vid)

Τα... κιτρινόμαυρα μοντέλα! (vid)

Gazzetta team
Τα... κιτρινόμαυρα μοντέλα! (vid)

bet365

Άφησαν το γήπεδο και τους αγώνες και στήθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Ο λόγος για τους παίκτες της ΑΕΚ που έδειξαν πως... σκοράρουν και ως μοντέλα.

Έναν διαφορετικό από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει ρόλο, έπαιξαν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να αφήνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για να... σκοράρουν και ως μοντέλα στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης αναφέρεται σχετικά: «Eίναι και αυτό μία από τις πολλές υποχρεώσεις. Οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε, το ευχαριστήθηκαν δεόντως! Ντυμένοι με τα ρούχα της… δουλειάς στήθηκαν μπροστά στις κάμερες και στις φωτογραφικές μηχανές για την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας της περιόδου 2015-16. Με την επίσημη φωτογραφία να κοσμεί σε λίγες ημέρες και το επίσημο yearbook της ομάδας που θα κυκλοφορήσει σε ειδική έκδοση και για τους φίλους της ΑΕΚ.

Η κάμερα της DreamMaster Production ήταν εκεί και ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο με επίκεντρο το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Απολαύστε το»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα