Ντόρτμουντ, εδώ είναι Τούμπα!

Gazzetta team
Ντόρτμουντ, εδώ είναι Τούμπα!

bet365

Το μήνυμα που είδαν οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο διάδρομο των αποδυτηρίων θέλει να μετουσιώσει ο ΠΑΟΚ απόψε απέναντι στους Βεστφαλούς στο «καμίνι» της Τούμπας!

Ο «δικέφαλος του βορρά», μετά την ισοπαλία με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, ξέρει ότι έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς, ξέρει ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη δίχως πέντε βασικότατους ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου), όμως ταυτόχρονα, γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πως το παιχνίδι κάθε άλλο παρά βατό είναι...

Ο Ιγκόρ Τούντορ ετοιμάζει ξανά το 3-4-3 με μοναδικό ερωτηματικό αυτή τη στιγμή, αυτό του Μιγκέλ Βίτορ για την τριπλέτα της άμυνας, ωστόσο, αν τελικά ο Πορτογάλος τα καταφέρει, τότε ίσως και να είναι ξεκάθαρο το πλάνο του Ιγκόρ Τούντορ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Όλσεν, στα μετόπισθεν, εκτός από τον Βίτορ, θα παίξουν οι Τζαβέλλας καο Κόστα, ενώ οι φουλ μπακ θα είναι οι Ροντρίγκες και Κωνσταντινίδης.

Η Sportingbet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου σε περίπτωση που ο Ρόμπερτ Μακ βρει δίχτυα κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Στα χαφ, θα βρεθούν οι Κάτσε και Τζιόλης και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του Βούλγαρου οι Μακ και Σαμπό.

Για τη Ντόρτμουντ, ο Τόμας Τούχελ, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και το μεγάλο ντέρμπι με τη Μπάγερν Μονάχου για τη Bundesliga, την προσεχή Κυριακή, άφησε πίσω στη Γερμανία για να ξεκουραστούν, τους Καγκάβα, Χούμελς, Ομπαμεγιάνγκ, Γκουντογκάν και Παπασταθόπουλο, όμως, ακόμα και χωρίς αυτούς, θέλει να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη άνρση στην κορυφή του τρίτου γκρουπ, έχοντας ήδη τρεις βαθμούς από την αναμέτρησης της πρεμιέρας απέναντι στην Κράσνονταρ...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα