Τίτλοι τέλους από Κατσουράνη!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Τίτλοι τέλους από Κατσουράνη!

bet365

Επειτα από 19 χρόνια σπουδαίας καριέρας, ο Κώστας Κατσουράνης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του! «Ολα έχουν ένα τέλος...» σχολίασε ο «Κατσούρ».

Ενα μεγάλο αντίο, από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή! Ο Κώστας Κατσουράνης σε ηλικία 36 ετών αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το ματς στην Αυστραλία ήταν το τελευταίο του, με τον ίδιο να βάζει τους τίτλους τέλους! Ενας από τους κορυφαίους Ελληνες ποδοσφαιριστές με μια λιτή ανακοίνωση τόνισε: «Ολα έχουν ένα τέλος...Πολλά ευχαριστώ στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλους τους συνεργάτες και στους φιλάθλους που με σέβονται και με εκτιμούν. 19 χρόνια!». Ο Κώστας Κατσουράνης έπειτα από 19 χρόνια επιτυχιών, σπουδαίας καριέρας ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του.


Ολα άρχισαν στα τοπικά της Ε.Π.Σ Αχαΐας με τη Δόξα Χαλανδρίτσας και το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στα 17 του, όταν και η Παναχαϊκή πρόλαβε αρκετούς «μνηστήρες» και τον έντυσε στα κοκκινόμαυρα! Τη σεζόν 1996-97 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην Α' Εθνική.

Η αρχή μια τεράστιας καριέρας, ΑΕΚ για μια τετραετία, Μπενφίκα για τρεις εξαιρετικές σεζόν και επιστροφή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό! Στο «τριφύλλι» έμεινε μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, όταν και λύθηκε το συμβόλαιό του, συνεχίζοντας την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ήταν η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του «δικεφάλου», που επένδυσε στην εμπειρία και την κλάση του διεθνούς μέσου και του προσέφερε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο.

Εγινε ο δεύτερος Ελληνας που έπαιξε στην Ινδία, ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Ατρόμητο. Υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών και όταν ολοκληρώθηκε αποχώρησε, δείχνοντας ουσιαστικά ότι η μεγάλη καριέρα του φτάνει στο τέλος της.

Αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σύγχρονα χαφ που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα ξεπέρασε τις 500 συμμετοχές, σκόραρε περισσότερα από 90 τέρματα σε συλλογικό επίπεδο.

Ο «Κατσούρ» κατέκτησε Κύπελλο με την Μπενφίκα το 2009, πήρε νταμπλ επί εποχής πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, όντας βασικός και από εκείνους που βοήθησαν την ομάδα να αλλάξει επίπεδο, ενώ φυσικά το... μεγάλο του γαλόνι δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας Το όνομά του μπήκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ήταν στους πρωταγωνιστές της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ επιτυχίας.

Το 2005, όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ, βραβεύτηκε ως Έλληνας ποδοσφαιριστής της χρονιάς.Παράλληλα, έχει μπει στο κλειστό κλαμπ των τριψήφιων στην Εθνική, μαζί με τους Καραγκούνη, Ζαγοράκη και Μπασινά. Είπε αντίο στα γαλανόλευκα τερματίζοντας το κοντέρ στις 116 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και 10 τέρματα!

 

Τελευταία Νέα