«Πρόκληση χωρίς τον Μέσι»

Gazzetta team
«Πρόκληση χωρίς τον Μέσι»

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισε πρόκληση το να αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ενώ ο Ρότζερ Σμιντ Αρκέστηκε να δηλώσει ότι η Λεβερκούζεν θα κάνει ό,τι μπορεί, ελπίζοντας σε ένα γκολ.

«Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αμύνεται αρκετά καλά. Είναι πολύ δυνατή και έκανε καλές εμφανίσεις σε αυτήν τη διοργάνωση πέρυσι. Η Μπάγερν είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες ομάδες της Bundesliga, οπότε θα είναι ένα δύσκολο ματς» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, προσθέτοντας: «Ο Μέσι είναι αναντικατάστατος. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι με διαφορετικούς παίκτες και η πρόκληση του να είμαστε ανταγωνιστικοί χωρίς τον καλύτερό μας παίκτη είναι ελκυστική για εμάς. Ο Αντριάνο δεν προπονήθηκε σήμερα. Ο Ζόρντι Άλμπα και ο Κλαούντιο Μπράβο θα είναι διαθέσιμοι και θα δούμε αν θα παίξουν».

Σμιντ: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε»

«Η Μπάγερ έχει κάποιες ομοιότητες με τη Μπαρτσελόνα, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και αρκετές διαφορές επίσης. Δεν νομίζω ότι ότι παίξαμε με τη Μπάγερν, μας βοηθάει κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, που είναι να παίξουμε συμπαγώς στην άμυνα και να επιτεθούμε με πολύ ακρίβεια» σημείωσε από την πλευρά του ο Ρότζερ Σμιντ, συμπληρώνοντας: «Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε, μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό εδώ. Ο Χίλμπερτ προπονήθηκε ατομικά με καλά δείγματα τις δύο τελευταίες μέρες και θα είναι στην αποστολή σίγουρα»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα