Συνάντηση με Γκιρτζίκη ο Κοντονής

Θάνος Σαρρής
Συνάντηση με Γκιρτζίκη ο Κοντονής

bet365

Ο Στάυρος Κοντονής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ την Τρίτη (29/9, 12.30), Γιώργο Γκιρτζίκη και το θέμα του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ είναι αυτό που ορίζει την ατζέντα.

Στη συνάντηση του Κοντονή με τους εκπροσώπους των ομάδων που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπήρξε θετική διάθεση για εφαρμογή όλων όσα προβλέπει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Άλλωστε, η επιστροφή του Κεφαλλονίτη δικηγόρου στη θέση του Υφυπουργού αθλητισμού, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από την πολιτική ηγεσία ότι στηρίζει με κάθε κόστος τις αλλαγές που θέλει να εφαρμόσει προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το μείζον ζήτημα που έχει να κάνει με την ΕΠΟ είναι η στελέχωση του διαιτητικού δικαστηρίου της Ομοσπονδίας με τακτικούς δικαστές, αφού η εκτελεστική επιτροπή όρισε διαφορετική σύνθεση, παρά τα όσα προστάζει ο αθλητικός νόμος που ψηφίστηκε τον Μάιο.

Για τον Κοντονή δεν υπάρχει κανένα ζήτημα διαφορετικής ερμηνείας και στη συνάντηση του με τον Γκιρτζίκη, ο οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογή του, ευελπιστεί να υπάρξει συναίνεση από την πλευρά της ΕΠΟ, έτσι ώστε να στελεχωθεί το διαιτητικό δικαστήριο με τακτικούς δικαστές και το θέμα να λήξει. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Έλληνας υπουργός, όπως έχουμε πει επανειλημμένα, δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω. Όποιο κι αν είναι το κόστος...

 

Τελευταία Νέα