«Νωρίτερα από δύο μήνες ο Μέσι»
Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, το μεσημέρι του Σαββάτου στο παιχνίδι απέναντι στη Λας Πάλμας και σκόρπισε απογοήτευση το άκουσμα της είδησης ότι πλέον θα πρέπει να λείψει για τους επόμενους δύο μήνες και να κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στις 21 Νοεμβρίου.
«Δεν χρειάζεται επέμβαση και αυτό θεραπεύεται με ξεκούραση και κινησεολογία. Ξέρω τον Μέσι πολλά χρόνια και εκνευρίζεται όταν δεν μπορεί να παίξει, οπότε η θέλησή του να επιστρέψει νωρίτερα και ο οργανισμός του, θεωρώ ότι θα τον οδηγήσουν ξανά στο γήπεδο σε λιγότερο από 6-8 εβδομάδες...» ήταν τα λόγια του Βιλάνι στην «Ole».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
