Μόνο ο Απόλλων!

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Μόνο ο Απόλλων!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Της... ισοπαλίας στην Football League, με τον Απόλλωνα να είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να πάρει την νίκη.

Απόλλων Σμύρνης - Ζάκυνθος 3-2

Με το δεξί μπήκε στην νέα σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης, που αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Ζάκυνθο, κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τους γηπεδούχους, αφού αρχικά είχαν διπλό δοκάρι σε φάση στο 25' και μετά από 5 λεπτά, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, ο Ζαϊρή κατάφερε να βάλει σε θέση οδηγού την Ζάκυνθο.

Οι παίκτες του Βοσνιάδη έψαξαν την απάντηση, όμως μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους δεν κατάφεραν κάτι. Στην επανάληψη, όμως, μπήκαν δυνατά και με δράστη τον Φαρινόλα ισοφάρισε. Αυτό έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, που κατάφεραν να βρουν και πάλι δίχτυα λίγο αργότερα και να ολοκληρώσουν την ανατροπή με τον Βάντερσον.

 

Η Ζάκυνθος, πάντως, δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κωστούλα, όμως αυτό ήταν μόνο προσωρινό, αφού ο Τζιώρας κατάφερε να μπει κι αυτός στην λίστα των σκόρερ, χαρίζοντας παράλληλα την νίκη στην ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Πάνος (61' Κρητικός), Γκόλιας, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Παρπέξ, Αμπάνης (51' Βάντερσον), Κονέ, Φαρινόλα, Τζιώρας (88' Καλλέργης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Στασινόπουλος (56' Αναστασιάδης), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ρ. Πέττας (56' Κρολ), Μεντούρ, Ζαϊρί, Ορφανίδης, Καραμαλίκης (65' Κωστούλας).

Τρίκαλα – Κισσαμικός 2-2

Τρομερό ματς στο «ντέρμπι» των νεοφώτιστων, με τον Κισσαμικό να παίρνει τεράστιο προβάδισμα, αλλά να ισοφαρίζεται στο τέλος από τα Τρίκαλα σε 2-2, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά και στα δύο ημίχρονα, σημειώνοντας ένα γκολ στα πρώτα λεπτά τους. Στο 6' ο Βαττής άνοιξε το σκορ, ενώ στο 47' ο Μάντζης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση. Πίεσαν και με κεφαλιά του Κουσκουνά 20 λεπτά αργότερα, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Από το σημείο εκείνο και στην συνέχεια, το ματς ήταν... μονόλογος, με τα Τρίκαλα να δικαιώνονται στο τέλος και να ισοφαρίζουν με σουτ του Λαμπάκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (83' Μακρίδης), Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (46' Δουκάκης), Μουμίν, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (58' Στεφάνοβιτς), Γκμπαλέ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (77' Τσικουδάκης), Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Βαττής, Σακελλαρίου, Πότσι, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Μάνιας (57' Ευθυμιάδης), Σελινιωτάκης.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι στη Καρδίτσα, ανάμεσα σε Αναγέννηση και Αγροτικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Οι φάσεις στον αγώνα ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα να έρθει ως φυσικό επακόλουθο, αυτό το 0-0.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, είχαν και κάποιες φάσεις με πιο σημαντική αυτή του Μαυρία στο 43', όπου ανάγκασε τον Βοσνιάδη σε δύσκολη επέμβαση. Αυτό ήταν και ουσιαστικά ότι είχα νε δείξει το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, με τον Αγροτικό Αστέρα σε παθητικό ρόλο, αλλά τν Αναγέννηση να μην μπορεί να απειλήσει και με σοβαρές αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Στο 51', και πάλι ο Βοσνιάδης έκανε μια σημαντική απόκρουση σε σουτ του Τσουκαλά κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του. Τελευταία καλή στιγμή και πάλι για τους γηπεδούχους, στο 86' με τον Βοσνιάδη και πάλι να κατεβάζει ρολά στο σουτ του Μπλέντι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (66’ Πιτταράς), Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Ακασσού, Μαυριάς (81’ Κοντός), Μοσχάκης (74’ Τσίτας), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σαρακατσάνος, Σαμουηλίδης, Οικονόμου (56’ Κ. Θεοδωρίδης), Καπίας, Βελλίνης (56’ Καθάριος), Κουτσοσπύρος (66’ Τοπούζης), Αμαραντίδης, Γέσιτς, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης.

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-0

Όρθιος έμεινε στο Αίγιο ο Αχαρναϊκό, που απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην έδρα του Παναιγιάλειου, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή παράδοση που έχει κόντρα στην «Μαύρη Θύελλα» ως φιλοξενούμενος.

Οι δύο τερματοφύλακες είχαν ένα ήρεμο απόγευμα, ειδικά στο πρώτο μέρος, αφού η μόνη αξιόλογη στιγμή ήταν αυτή του Μπούνα, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στην επανάληψη, όμως, η εικόνα άλλαξε λίγο, με την γηπεδούχο ομάδα να ψάχνει το γκολ, χωρίς να δημοιουργεί, πάντως, μεγάλες στιγμές.

Το αντίθετο, μάλιστα, με τον Αχαρναϊκό να είναι αυτός που έφτασε πιο κοντά σε ένα τέρμα. Συγκεκριμένα, με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Κωστόπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Ομάρ να διώχνει πάνω στην γραμμή και να σώζει την «Μαύρη Θύελλα». Μοναδική αξιόλογη φάση των γηπεδούχων, αυτή του Σπίνουλα στις καθυστερήσεις, που όμως δε βρήκε στόχο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ, Λινάρδος (68' Σταμογιάννος), Μπούνας (80' Σκαρτσίλας), Πέριτς (71' Μίλιτς).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης (78' Μωυσιάδης), Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Φιγκέιρα (65' Αθανασίου), Ομπράντοβιτς (65' Ματσούκας), Ταμπάκης, Παβίσεβιτς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα