Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Σιδεράκης

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Σιδεράκης

Gazzetta team
Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Σιδεράκης

bet365

Ο Γιάννης Σιδεράκης βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει από Δευτέρα, όταν και θα λύσει το συμβόλαιο του με την Καλλονή, προπονήσεις με τον Άρη.

Ο Άρης είναι κοντά στο να ολοκληρώσει άλλη μια συμφωνία. Πρόκειται για τον Γιάννη Σιδεράκη που αφίχθη σήμερα (26/9) στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. το μόνο που απομένει είναι να λυθεί τη Δευτέρα (28/9) το συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα με την Καλλονή. Ο Σιδεράκης με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: "Υπάρχει συμφωνία, έχω μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη, ενώ και οι άνθρωποι της Καλλονής στην οποία ανήκω έχουν ανάψει το πράσινο φως. Αυτό που απομένει είναι τη Δευτέρα να λυθεί το συμβόλαιό μου και να μπορέσω να υπογράψω με τον Άρη".

Για το αν σκέφτηκε πολύ πριν αποφασίσει να έρθει στον Άρη: "Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Με το που δέχτηκα το τηλεφώνημα της διοίκησης, απάντησα θετικά. Είναι τιμή για μένα αυτή η πρόταση. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου τον Άρη να φτάσει ψηλά".

Για το κίνητρο που έχει να αφήσει τη Superleague για τον Άρη: "Έπαιξε ρόλο η ιστορία του συλλόγου. Μ' αρέσει η προοπτική να αγωνιστώ στον Άρη. Με έπεισαν και οι άνθρωποι της ομάδας και όπως προείπα, δεν το σκέφτηκα καθόλου".

Για τους νέους του συμπαίκτες: "Έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες, με παίκτες που έχουν εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες και ειδικότερα στη Superleague. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχουμε πιο εύκολα τον στόχο της ανόδου".

Για το αν μίλησε με παίκτες του Άρη πριν πάρει την απόφαση να έρθει στην Θεσσαλονίκη είπε τα εξής: "Μίλησα με αρκετά παιδιά, με τον Βασίλη Ρόβα, τον Ανδρέα Τάτο και μου είπαν να μην το σκεφτώ καθόλου. Η ομάδα με πιστεύει πολύ κι επειδή έχουμε συνεργαστεί ξανά μαζί με αυτά τα παιδιά, εμπιστεύομαι την άποψή τους. Ήταν πιο εύκολο να συμφωνήσω μετά απ' όσα μου είπαν".

Για τους στόχους του Άρη είπε: "Η διοίκηση έχει θέσει υψηλούς στόχους, οπότε αυτόματα διευκόλυνε και τη δική μου απόφαση να έρθω στην ομάδα".

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα