Στα... -90 εκατ. ευρώ η Ίντερ

Στα... -90 εκατ. ευρώ η Ίντερ

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Στα... -90 εκατ. ευρώ η Ίντερ

bet365

Οι Νερατζούρι ανακοίνωσαν την ζημιά με την οποία έκλεισε η σεζόν 2014-15 και όλα, πλέον, εξαρτώνται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους παίκτες του.

Οτι η Ιντερ είναι πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά, ήταν γνωστό. Αυτό που δεν ήταν και έγινε τώρα, ήταν το ακριβές ποσό της ζημιάς για την τελευταία σεζόν. Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι αυτή η ζημιά τελικά, μόνο για την περσινή σεζόν, φτάνει στα 90 εκατ. ευρώ! Αν σε αυτό προσθέσουμε τα χρέη που υπάρχουν προς τράπεζες (για τα οποία ο Ερικ Τοχίρ ήταν έτοιμος πέρυσι να υποθηκεύσει τα γραφεία και το προπονητικό κέντρο του συλλόγου) καθώς και οι ζημιές των προηγούμενων ετών, που είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα, καταλαβαίνει κανείς πόσο κομβική είναι η φετινή σεζόν.

Αν η Ιντερ βγει στο Champions League, είτε ως πρωταθλήτρια είτε ως 2η ή 3η, τα πράγματα λογικά θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Αν η ομάδα δεν τερματίσει στην πρώτη 3άδα, οι Νερατζούρι θα συνειδητοποιήσουν ότι τα πολύ δύσκολα, οικονομικά και αγωνιστικά, δεν πέρασαν αλλά είναι μπροστά τους...

 

SERIE A Τελευταία Νέα