Συμβούλευσε τον Μπαλοτέλι ο Μπάτζιο

Συμβούλευσε τον Μπαλοτέλι ο Μπάτζιο

Κώστας Ζάλιαρης
Συμβούλευσε τον Μπαλοτέλι ο Μπάτζιο

bet365

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο επιδίωξε και κατάφερε να συναντήσει από κοντά τον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ήθελε να του δώσει ορισμένες συμβουλές για το νέο... ξεκίνημα που κάνει στην καριέρα του στη Μίλαν.

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου ήθελε να δει από κοντά τον «super-Mario» και ο τελευταίος το δέχθηκε με χαρά, αφού ήταν ιδιαίτερη στιγμή και για εκείνον.

Ο Μπαλοτέλι δείχνει αναγεννημένος στη Μίλαν και απέκτησε ψυχολογία μετά το γκολ επί της Ουντινέζε. Σε απόδοση 2.85 στη Vistabet το να βρει δίχτυα και κόντρα στην Τζένοα.

Ο Μπάτζιο, ήθελε να πει ορισμένα πράγματα στον φορ της Μίλαν, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός από τη Λίβερπουλ στην - ίσως - τελευταία ευκαιρία για την αναγέννηση της καριέρας του και όπως ανέφερε λίγο αργότερα στην Corriere dello Sport, του έδωσε συμβουλές για τη συνέχεια της καριέρας του, έχοντας καταλάβει ότι «ο Μάριο προσπαθεί για κάποιο λόγο να βγάλει προς τα έξω μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή του ανθρώπου που πραγματικά είναι...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα