Συγχώρησε τον Μορένο ο Σο

Κώστας Ζάλιαρης
Συγχώρησε τον Μορένο ο Σο

bet365

Μίλησαν, τα βρήκαν και ο Λουκ Σο δεν του ρίχνει πλεόν την ευθύνη! Ο Έκτορ Μορένο άκουσε από τον μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του λέει πως οι σοβαροί τραυματισμοί είναι απλά μέρος του ποδοσφαίρου!

Ο Σο θα χρειαστεί να χάσει ίσως και ολόκληρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη στο δεξί πόδι, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, στην εκτός έδρας ήττα (2-1) των «κόκκινων διαβόλων» στο Αϊντχόφεν.

Έχοντας πάρει πλέον εξιτήριο και επιστρέφοντας σπίτι του στην Αγγλία για να ξεκινήσει τη θεραπεία του, ο Σο παραμένει ήρεμος και αισιόδοξος και ξεκινάει τη σκληρή δουλειά για να καταφέρει να επιστρέψει δυναμικά στη δράση, στο σωστό χρόνο και δίχως βιασύνες.

Τις προηγούμενες μέρες, όσες δηλαδή βρισκόταν στο νοσοκομείο στο Αϊντχόφεν όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση, τον επισκέφθηκε ο «θύτης», Έκτορ Μορένο, μαζί με τον Φιλίπ Κοκού και ο άσος της PSV, αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχε με τον νεαρό οπισθοφύλακα της Γιουνάιτεντ, λέγοντας:

«Ήμουν σοκαρισμένος μέχρι να τον δω και να με δεχθεί... Ήταν πολύ καλό που δέχθηκε να μιλήσουμε και να πάω να τον δω. Ήταν δύσκολο στην αρχή, όμως πλέον είμαι κι εγώ καλά γιατί τον άκουσα να μου λέει ότι δεν με κατηγορεί γι' αυτό που έγινε και πως οι σοβαροί τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα