Rotation του Σίλβα και με ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Τομαράς
Rotation του Σίλβα και με ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

O Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει τουλάχιστον τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προορίζεται για βασικός ο Ερνάνι.

Μετά το 1-3 με την Ξάνθη ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να... φρεσκάρει ξανά την ενδεκάδα και να βάλει στους ρυθμούς και την λογική της ομάδας ορισμένους παίκτες. Έτσι ετοιμάζεται για τουλάχιστον τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα για το εντός έδρας ματς με ΠΑΣ. Για παράδειγμα ο τραυματισμός του Μανουέλ Ντα Κόστα φέρνει αναγκαστικά στο προσκήνιο τον Αλμπέρτο Μποτία ως παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Βέβαια για εκεί ο Σίλβα έχει και τις επιλογές των Τάσου Αυλωνίτη και Πραξιτέλη Βούρου, με την διαφορά ότι κανένας εκ των δύο δεν έχει πάρει ευκαιρίες έως τώρα.

Για τον άξονα υπάρχουν σκέψεις να ξεκουραστεί ο Εστέμπαν Καμπιάσο για να παίξει βασικός ο Λεάντρο Σαλίνο δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, που είναι τιμωρημένος και για το ματς με την Άρσεναλ. Στο ένα άκρο πιθανότατα να τοποθετηθεί ο Ερνάνι για να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας αντί του Φελίπε Πάρντο, που δεν περνάει και την καλύτερη δυνατή του περίοδο. Και για την επίθεση υπάρχουν σκέψεις για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον αντί του Ιντέγιε Μπράουν, προκειμένου και ο Ισλανδός να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής.

Υπάρχει βέβαια και το σοβαρό ενδεχόμενο ο Σαλίνο να πάει αριστερό μπακ αντί του ντεφορμέ Αρτούρ Μαζουάκου για να παίξει στο κέντρο ο Κασάμι με τον Σέρβο. Ένα πιθανό σχήμα για τον ΠΑΣ θα είναι με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ομάρ, τα δύο στόπερ οι Μποτία και Σιόβας και αριστερό ένας εκ των Μαζουάκου - Σαλίνο. Στο κέντρο ο Σαλίνο με τον Μιλιβόγιεβιτς ή ο Κασάμι με τον κέντρο, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Ερνάνι, αριστερό ο φορτσάτος Ντουρμάζ και φορ ο Φινμπόγκασον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα