Δίωξη στον Λουτσέσκου!

Gazzetta team
Δίωξη στον Λουτσέσκου!

bet365

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό, έφεραν την δίωξη από τον νέο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

«Ακόμα και όταν ηρέμησα μετά το τέλος του παιχνιδιού και πάλι δεν αλλάζω την δήλωσή μου. Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και δεν δέχομαι τίποτα άλλο. Ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι πολύ πίσω. Πολλά χρόνια πίσω». Αυτή η δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, έφερε και την πρώτη πειθαρχική δίωξη του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου ως ποδοσφαιρικός εισαγγελέας! Κάτι για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το Gazzetta.gr, τονίζοντας πως ο Λουτσέσκου επρόκειτο να κληθεί για εξηγήσεις.

Ο τεχνικός της Ξάνθης, καλείται να βρεθεί μπροστά από τον Σιμιτζόγλου και να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα