Τούντορ: «Έχω πραγματικούς άνδρες στην ομάδα μου»

Gazzetta team
Τούντορ: «Έχω πραγματικούς άνδρες στην ομάδα μου»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ στην πρώτη του τοποθέτηση μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα τόνισε πως έχει πραγματικούς άνδρες στην ομάδα του.
Η πρώτη δήλωση του Ιγκόρ Τούντορ στη Nova είχε ως εξής: «Ήξερα ότι θα κερδίσουμε. Έχω πραγματικούς άνδρες στην ομάδα μου. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πήραμε τη νίκη στο πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα και συνεχίζουμε». Γενικότερα ο Κροάτης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το 2-1 του ΠΑΟΚ και την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του.
Ως προς την συνέντευξη Τύπου τόνισε αρχικά: «Το πιο σημαντικό στοιχείο σήμερα ήταν ο χαρακτήρας των παικτών, για αυτό τους συγχαίρω. Κυριάρχησαν και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, βρήκαν τη δύναμη να γυρίσουν το παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη ξεκάθαρα. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιο συμπαγείς από την ΑΕΚ».
Για το αν προβληματίζεται από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες είπε: «Θα ήθελα πάντα να έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες στους αγώνες μας. Σήμερα νομίζω πως ήταν θέμα αγωνιστικού χώρου. Για παράδειγμα, αν το γήπεδο ήταν εντάξει, ο Μακ θα είχε σκοράρει. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ευκαιρίες. Κι εμείς σε αυτά τα 10-11 παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα έχουμε κάνει πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε να τα κερδίσουμε σχεδόν όλα».
Για την πίεση που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά, ανέφερε: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Η ΑΕΚ δεν είναι κακή ομάδα, ξέρουμε πώς παίζει. Τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε είναι για να έχουν την κατοχή. Μέχρι να βάλει η ΑΕΚ γκολ δεν είχαν σουτ. Στο τέλος είναι φυσικό να σκεφτούμε περισσότερο την άμυνα».
Για την μη χρησιμοποίηση του Κίτσιου και το εάν οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα απάντησε: «Όχι, είναι συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνουν σε μια ομάδα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, όπως και ο Σάμπο, και θα παίζουν και οι δύο στη διάρκεια της σεζόν».
Για τον Κίτσιου, συμπλήρωσε: «Θεωρείτε πως ο Κωνσταντινίδης δεν ήταν καλός; Θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και χρησιμοποιήσαμε στις πτέρυγες παίκτες όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Μακ για να πιέσουμε περισσότερο».
Για το εάν υπάρχει πιθανότητα να παίξουν μαζί από την αρχή ενός αγώνα Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ, είπε: «Φυσικά. Θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα