Πανθρακικός - Καλλονή 0-0

Ανδρέας Κωνσταντινίδης
Πανθρακικός - Καλλονή 0-0

bet365

Πανθρακικός και Καλλονή, σε ένα κακό ματς στην Κομοτηνή έμειναν στο 0-0 κι έδειξαν γιατί βρίσκονται αμφότεροι στην ουρά της βαθμολογίας!

Πανθρακικός και Καλλονή δικαιολόγησαν τις θέσεις τους στη βαθμολογία, προσφέροντας κάκιστο θέαμα, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα σε όλη του τη διάρκεια.

Το 4-2-3-1 επέλεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανθρακικού, με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και τους Μπαϊκαρά, Μελίσση, Σερφά, Ποτουρίδη να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά. Μεχία και Μάρτινς ήταν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τον Ντιγκινί σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Χαβίτο και Χασομέρης ήταν στα άκρα, με τον Νικόλτση στην κορυφή της επίθεσης.

Με 4-2-3-1 παρέταξε την Καλλονή και ο Θαλής Θεοδωρίδης, με τον Χογκ στην εστία και τους Αντέτζο και Αναστασίαδη στο κέντρο της άμυνας. Τσαμπούρης ήταν αριστερά και Κρολ δεξιά. Καλτσάς και Κλαντρούμπσκι ήταν τα αμυντικά χαφ, με την τριπλέτα μπροστά τους να αποτελείται από τους Γεωργίου, Ελλακόπουλο και Μπαργκάν, από δεξιά προς τα αριστερά. Αιχμή του δόρατος ήταν ο Μανούσος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, παίρνοντας την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά και έφτασαν κοντά στο πρώτο τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σε δύο περιπτώσεις με τους Χασομέρη (2') και Χαβίτο (5'), αμφότεροι όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χογκ. Ο ρυθμός όμως έπεσε απότομα. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και με την Καλλονή να κάθεται πεισματικά πίσω και τον Πανθρακικό να εμφανίζει ελλείμματα στην επίθεση το θέαμα ήταν πολύ κακό.

Η μεγαλύτερη φάση του ματς ήρθε από το... πουθενά στο 30' και ήταν για το συγκρότημα του Θεοδωρίδη. Ο Σερφά έκανε γύρισμα... αυτοκτονίας στον Μανούσο που έκλεψε και γύρισε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Ελλακόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Αθανασιάδη, που με τα πόδια κράτησε το 0-0. Σκορ που δεν έδειξε διάθεση να αλλάξει ούτε από απρόοπτο, όταν ο Μεχία σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έσκασε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πήρε περίεργη τροχιά και ο Χογκ αναγκάστηκε να επέμβει με υπερένταση.

Η έναρξη της επανάληψης δεν είχε αλλαγές ούτε σε πρόσωπα, αλλά ούτε και σε εικόνα. Η ποιότητα του θεάματος ήταν κάκιστη, με πολλές μονομαχίες και αβίαστα λάθη εκατέρωθεν, τα οποία όμως δεν ήταν ούτε αυτά ικανά να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, που βάδιζε αργά και βασανιστικά στο 0-0. Φάσεις δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, πέρα από κάποια μακρινά σουτ της απελπισίας, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, ένα γύρισμα του Χασομέρη, με τον Χαβίτο να μη βρίσκει τη μπάλα στο 64' και ένα φάουλ του Ντιγκινί 3 λεπτά πριν το φινάλε που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Χογκ.

ΜΑΝ OF THE ΜΑΤCH: Με πολλή δυσκολία, επιλέγεται ο Αθανασιάδης, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στην πιο μεγάλη και ίσως μοναδική ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι, αποκρούοντας το πλασέ το Ελλακόπουλου.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Άντριου Χογκ. Αν και δεν έκανε τη μεγάλη επέμβαση, ο Μαλτέζος ήταν εκεί στη μοναδική φάση που χρειάστηκε, όταν η μπάλα πήγε να του παίξει περίεργα παιχνίδια στη σέντρα του Μεχία.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η επίθεση του Πανθρακικού. Οι γηπεδούχοι ήταν η μόνη ομάδα που είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, όμως το «μηδέν» που γράφει το ενεργητικό του στη Superleague, δικαιολογήθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι. Χωρίς φαντασία και σίγουρα χωρίς αποτελεσματικότητα η επίθεση του Πανθρακικού.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Σερφά βάζει το όνομά του εδώ, αφού το γύρισμά του στη φάση του 30', θα μπορούσε να κοστίσει στον Πανθρακικό και τον πρώτο βαθμό που τελικά πήρε στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ανανίας Φωτιάδης πέρασε απαρατήρητος σε ένα όχι και τόσο δύσκολο ματς. Έδειξε αρκετές κάρτες, ωστόσο σε ένα ματς με τόσες προσωπικές επαφές είναι μάλλον λογικό.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Πανθρακικός γκολ δεν έβαλε, έβαλε όμως τον πρώτο του βαθμό στο σακούλι. Φυσικά και θα χρειαστεί να βελτιώσει πολύ την εικόνα του, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ωστόσο και οι βαθμοί χρειάζονται έστω και αν έρχονται με κακό ποδόσφαιρο. Πράγμα που ισχύει και για την Καλλονή, που πήρε το δεύτερό της βαθμό φέτος. Όπως και να 'χει αμφότεροι θα πρέπει να βελτιωθούν σημαντικά, αν θέλουν να ελπίζουν ότι δεν θα κινδυνεύσουν φέτος. Πράγμα που για την ώρα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς (83' Σέτι), Χαβίτο, Νικόλτσης (66' Βάλτερ), Χασομέρης
Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος (83' Μπουρούς), Ελλακόπουλος (62' Σαμπά), Μπαργκάν (68' Γιορέντε)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα