Με ποσοστό 50% στην Eθνική ο Ολυμπιακός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Ολυμπιακός αποτελεί βασικό... αιμοδότη των Εθνικών ομάδων, κάτι που φάνηκε και από το ματς της Εθνικής Παίδων με την Δανία.
Ο σύλλογος του Πειραιά έχει ποδοσφαιριστές σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ των Εθνικών ομάδων με τελευταίο παράδειγμα τον αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στην Εθνική Παίδων της Ελλάδος και της Δανίας για τα προκριματικά του Euro. Στην αναμέτρηση η οποία έληξε 0-0 χρησιμοποιήθηκαν 7 παίκτες του Ολυμπιακού. Οι 5 βασικοί και 2 αναπληρωματικοί. Βασικοί ξεκίνησαν οι: Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος, Καμπετσής, Γιανναράκης και αναπληρωματικοί έπαιξαν οι: Ξενιτίδης, Μανωλάκης. Οι 7 από τους 14 που αγωνίστηκαν με την φανέλα της Εθνικής ομάδας ανήκουν στον Ολυμπιακό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
