Πάει Τούμπα ο Μελισσανίδης

Θοδωρής Βασίλης
Πάει Τούμπα ο Μελισσανίδης

bet365

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο πλευρό της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο «Τίγρης» θα αναχωρήσει το μεσημέρι για Θεσσαλονίκη με το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη για να παρακολουθήσει μαζί με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ το ντέρμπι μεταξύ των δύο Δικεφάλων.

Έτσι, ο «Τίγρης» αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται μάλιστα να έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τη σουίτα του ομογενή επιχειρηματία.

Μάλιστα, τον ερχομό του Δημήτρη Μελισσανίδη επιβεβαίωσε και η ίδια η ΑΕΚ στην τελευταία σύσκεψη ασφαλείας πριν τον αγώνα της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα