Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής γύρισε το ματς πολλά χρόνια πίσω»

Δημήτρης Τομαράς
Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής γύρισε το ματς πολλά χρόνια πίσω»

bet365

Δεν πήρε τίποτα πίσω από όσα είπε για τον διαιτητή του Ξάνθη - Ολυμπιακός ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που λογικά θα κληθεί για εξηγήσεις από τα αρμόδια όργανα.

Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

Ακόμα και όταν ηρέμησα μετά το τέλος του παιχνιδιού και πάλι δεν αλλάζω την δήλωσή μου. Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και δεν δέχομαι τίποτα άλλο.Ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι πολύ πίσω. Πολλά χρόνια πίσω. Εμείς παίξαμε τις πιθανότητές μας, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Μέχρι την φάση του 42' ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα και ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στην πλάτη του αντιπάλου. Φυσιολογικό είναι όταν δέχεσαι ένα τέρμα από τον Ολυμπιακό να μην μπορείς μετά να είσαι στην καλύτερη κατάσταση.

Μετά την κουβέντα που είχαμε στα αποδυτήρια μπήκαμε καλά όμως στο παιχνίδι. Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν το αποτέλεσμα ήταν 1-0 από το πρώτο μέρος. Από εκείνη την στιγμή και μετά ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να πιέσει και δημιούργησε προβλήματα στις πλευρές μας έχοντας ευκαιρίες να σκοράρει. Δυστυχώς για εμάς κάνουμε ένα λάθος από την αρχή της, είχαμε δική μας μπάλα και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση. Χάσαμε εύκολα μπάλες και δώσαμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μετά άνοιξε το παιχνίδι και το σκορ στην ουσία δείχνει δίκαιο το σκοράρισμα αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ».

Δεν αποκλείεται πάντως ο Ράζβαν Λουτσέσκου να κληθεί για εξηγήσεις από τα αρμόδια όργανα για τις δηλώσεις του. Είναι κάτι πολύ πιθανό και λογικά θα συμβεί. Στο παρελθόν έχουν τιμωρηθεί προπονητές στην κατηγορία για δηλώσεις κατά της διαιτησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα