Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ

bet365

Στον Δικέφαλο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία με τον Ιγκορ Τούντορ να δουλεύει πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: " Το πρώτο ντέρμπι, το οποίο δίνει την… εκκίνηση σε μια μεγάλη και δύσκολη σειρά αγώνων που περιμένει τον Ίγκορ Τούντορ και τους παίκτες του. Ο τεχνικός του Δικεφάλου στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς της Τετάρτης (23.09) δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές το τι ζητάει από αυτούς. Ο Τέρι Αντόνις ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ , Μάριν Λέοβατς συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα την ΑΕΚ και είναι οι: Όλσεν , Γλύκος , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Μαλεζάς , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κάτσε , Σάμπο , Τζιόλης , Χαρίσης , Μυστακίδης , Μακ , Πέλκας , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ ".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα