Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 2-0
Εάν υπάρχει μία αντίπαλος που η Ατλέτικο θα μπορούσε να θεωρήσει «πελάτισσα», αυτή δεν είναι άλλη από τη Χετάφε. Στα 10 τελευταία μεταξύ τους μαζί με αυτή τη συνάντηση, οι Ροχιμπλάνκος έχουν βάλει 21 γκολ και δεν έχουν δεχτεί κανένα. Ετσι διαμορφώθηκε το συνολικό αποτέλεσμα μετά από το 2-0 στο «Βιθέντε Καλδερόν».
Γι' αυτό ουσιαστικά φρόντισε για ακόμα μία φορά ο Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει και φέτος από εκεί που σταμάτησε πέρσι και πυροβολεί (σ.σ.: έφτασε τα 4 στη La Liga). Ανοιξε το σκορ στο 5' με ωραίο γυριστό πλασέ (από γέμισμα του Γκάμπι) και το έκλεισε στο 90' με κοντινό δυνατό σουτ από ασίστ του Τζάκσον Μαρτίνες. Ετσι η ομάδα του Σιμεόνε βρέθηκε στην κορυφή, όπου έχει βέβαια ένα ματς περισσότερο από τη συγκάτοικο της Μπαρτσελόνα.
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Χουανφράν, Σικέιρα, Σαούλ, Γκάμπι, Ολιβερ Τόρες (65' Τιάγκο), Καράσκο (46' Κορέα), Γκριεζμάν, Φ. Τόρες (56' Τζ. Μαρτίνες)
Χετάφε (Φραν Εσκριμπά): Γκουαΐτα, Βερχίνι, Αλέξις, Βιγκαράι, Νταμιάν Σουάρες, Χ. Ροδρίγκες (81' Μενσά), Μεδράν, Λαφίτα (79' Αλβαρο Βάθκεθ), Πέδρο Λεόν (69' Βάντερσον), Β. Ροδρίγκες, Σέποβιτς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

