Παναιτωλικός - Βέροια 1-1

Νίκος Μαρούδας
Παναιτωλικός - Βέροια 1-1

bet365

Η εμμονή του Πόντες να συνεχίζει με τον Στεφανάκο στοίχισε ξανά στον Παναιτωλικό (1-1)! Ο Ναζλίδης το γκολ που έδωσε στην Βέροια τον βαθμό, ισοφάρισε ο Ρομέρο στο ντεμπούτο του!

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Παναιτωλικός και Βέροια στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να... πληρώνουν την αστάθεια του Στεφανάκου και να φτάνουν όμως μια ανάσα από την ανατροπή και τη νίκη, με τον Μαρκόφσκι στο 84'.

Έτσι έπαιξαν

Ο Λεονέλ Πόντες, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1, έχοντας τον Στεφανάκο κάτω από τα γκολπόστ, τους Κουτρομάνο, Κέβιν δεξιά και αριστερά στα μπακ αντίστοιχα και τους Κούσα, Παπάζογλου στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι οι Μάκος και Ντάνι Μπεχαράνο, με μπροστά τους να βρίσκονται οι Κάπελ, Ουάρντα, Βιγιαφάνες ο οποίος ήταν και η μόνη αλλαγή του Παναιτωλικού στην εντεκάδα σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, καθώς και στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε και πάλι ο Μαρκόφσκι.

Από την άλλη, ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέταξε την Βέροια με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Καντιμοίρης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Γιαννούλης, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Σιόντης, την τριάδα στη μεσαία γραμμή αποτελούσαν σε ρόλο αμυντικών μέσων οι Βεργώνης και Ιμπραΐμ, με τον Κόλα πιο μπροστά. Στην επίθεση βρέθηκαν οι Νέτο και Γεωργιάδης στις πτέρυγες, με τον Ναζλίδη στη κορυφή.

Καλύτερος, αλλά αναποτελεσματικός ο Παναιτωλικός

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Είχαν καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο μέρος και από τα πρώτα λεπτά έδειχναν να θέλουν να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Αυτό και έγινε, με το πρώτο 20λεπτο να τους ανήκει και να έχουν και μια τεράστια ευκαιρία για το 1-0, όταν ο Κάπελ αστόχησε προ κενής εστίας μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Βιγιαφάνες.

Η Βέροια κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και προσπάθησε να βγει απειλητικά μπροστά χωρίς να καταφέρει όμως να απειλήσει ουσιαστικά. Σε γενικές γραμμές, είδαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Πόντες να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Ανάποδα στην επανάληψη

Ακριβώς το αντίθετο ξεκίνημα είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια έδειχνε να πατάει καλύτερα και να ψάχνει αυτή να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Στεφανάκου. Στο 64' απείλησε με τον Γεωργιάδη και στο 67' έφτασε μια ανάσα από το γκολ με το σουτ του Ναζίλιδη, που έσωσε τελευταία στιγμή ο Κουτρομάνος.

Τρία λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Μερεμπασβίλι που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση της Βέροιας πριν το γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε μια ανάσα από το 1-0 στο 73', όταν ο Ρομέρο βρέθηκε με την μπάλα από λάθος του Ετζενγκέλε, αλλά το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Δύο γκολ σε πέντε λεπτά!

Η πίεση της Βέροιας απέφερε καρπούς τελικά στο 77'. Τότε ο Ναζλίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με σουτ νίκησε τον Στεφανάκο, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και έψαξαν την ισοφάριση, φτάνοντας σε αυτή στο 82' και αφού είχαν απειλήσει πρώτα με τον Ρομέρο.

Ο Αργεντινός έδωσε άλλον αέρα στον Παναιτωλικό από την ώρα που πέρασε στο παιχνίδι με αποκορύφωμα τη φάση του 82', όταν με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο έκανε το 1-1. Μάλιστα οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή και στο 84' έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Μαρκόφσκι να κάνει κεφαλιά, αλλά την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να φεύγει άουτ, με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 1-1 μέχρι τέλους.

MAN OF THE MATCH: Ο ένας από τους δύο σκόρερ παίρνει τον τίτλο του MVP. Πρόκειται για τον Ρομέρο, ο οποίος έσωσε τον βαθμό για τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός, πριν ισοφαρίσει έχει χάσει τρεις ευκαιρίες και γενικά με την είσοδό του έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του Αγρινίου, που μέχρι τότε έδειχνε εγκλωβισμένη στην καλά οργανωμένη άμυνα της Βέροιας.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ναζλίδης έκανε και πάλι την δουλειά του. Σκόραρε για την ομάδα του, ήταν αρκετά δραστήριος μπροστά, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Βέροια.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η επιμονή του Λιονέλ Πόντες στην επιλογή του Στεφανάκου κάτω από τα δοκάρια στοίχισε και πάλι στον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας γκολκίπερ, έχει δεχτεί ένα γκολ που κανονικά δεν έπρεπε και φέρει μεγάλη ευθύνη. Ο Πορτογάλος συνεχίζει να τον εμπιστεύεται, αφήνοντας στον πάγκο τον Κυριακίδη, που ίσως ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του.

Η ΓΚΑΦΑ: Κερδίζει δικαιωματικά την κατηγορία αυτή! Το 0-1 της Βέροιας ήρθε ουσιαστικά μετά από... δώρο του Στεφανάκου ο οποίος κατάφερε να δεχτεί ένα πολύ εύκολο γκολ σε μια φάση που έπρεπε να τελειώσει είτε με γροθιές, είτε με μπλοκάρισμα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιάχος, δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες σε αυτό το παιχνίδι. Το έβγαλε γενικά εύκολα χωρίς δύσκολες φάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Πρώτη ισοπαλία για τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα που έφτασε τους 7 βαθμούς και έχει κάνει ένα καλό σε γενικές γραμμές ξεκίνημα με αρκετά καλές εμφανίσεις. Από την άλλη η Βέροια έφτασε τους 5 βαθμούς και συνεχίζει να προβληματίζει στις πρώτες αγωνιστικές, καθώς με βάση το υλικό που διαθέτει πολλοί θα περίμεναν να παρουσίασει ένα καλύτερο πρόσωπο...

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος - Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Κούσας, Κέβιν - Ντάνι Μπεχαράνο (80' Βασιλείου), Μάκος (71' Ρουσκουσέδα) - Κάπελ, Βιγιαφάνιες (71' Ρομέρο), Ουάρντα - Μαρκόφσκι.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης - Νέτο (88' Πούγγουρας), Σιόντης, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης – Μαραγκός, Βεργώνης, Ιμπραΐμ – Κόλα (Μαγέφσκι), Γεωργιάδης (67' Μερεμπασβίλι) – Ναζλίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα