Η Sportingbet Χρυσός Χορηγός του ΠΑΟΚ! (vid)

Η Sportingbet Χρυσός Χορηγός του ΠΑΟΚ! (vid)

Απόστολος Παγώνης
Η Sportingbet Χρυσός Χορηγός του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία Sportingbet ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και η οποία θα είναι ο Χρυσός Χορηγός της ομάδας.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι Χρυσός Χορηγός της ομάδας θα είναι η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία Sportingbet. Μία συνεργασία που θα δώσει... φτερά στον Δικέφαλο του Βορρά, για ακόμα πιο υψηλές πτήσεις!

Στην εκδήλωση πρώτος μίλησε ο εκπρόσωπος της Sportingbet Γιάννης Καποδίστριας τονίζοντας: «Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ... Η Sportingbet είναι καταξιωμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Είναι χαρά και ιδιαίτερη τιμή που μας υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη και ιστορική του οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία επιλογή για εμάς. Είναι ομάδα που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις... Αποτελεί μια ομάδα με Ο κεφαλαίο. Η Sportingbet είναι βέβαιη πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτά όλο και ψηλότερους στόχους. Είμαστε περήφανοι που θα συμβάλλουμε με την αρωγή μας.»

Για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης: «Είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για εμάς και πολύ σημαντική. Έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε τον καινούριο χρυσό χορηγό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τη Sportingbet. Έχετε ακούσει ήδη λίγα λόγια. Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την απόφασή μας... Όταν αρχίσαμε τις συζητήσεις με τη Sportingbet, καταλάβαμε από νωρίς ότι είχαμε ανθρώπους με την ίδια νοοτροπία απέναντί μας. Δεν σκέφτονταν μόνο το άμεσο όφελος, αλλά πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε, να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας και πως μπορούμε να προσφέρουμε και να βελτιώσουμε το προϊόν που προσφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Καποδίστρια και την ομάδα του για τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Φυσικά τη δική μας ομάδα για τη σκληρή τους δουλειά».

Για την συμφωνία με την Sportingbet ο ΠΑΟΚ εξέδωσε κι επίσημη ανακοίνωση:

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της για χορηγική συνεργασία με τη Sportingbet για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρα από την προβολή του λογοτύπου στη νέα φανέλα του Δικέφαλου, η Sportingbet εξασφάλισε και μια σειρά σημαντικών παροχών προβολής στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ενεργοποίηση της συμφωνίας είναι άμεση και ο πρώτος αγώνας στον οποίο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τη Sportingbet ως επίσημο χορηγό στη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνισή του θα είναι ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2015-16».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα