Δέλλας: «Πάμε Τούμπα για τη νίκη»!

Γιώργος Τσακίρης
Δέλλας: «Πάμε Τούμπα για τη νίκη»!

bet365

Ξεκάθαρος και με πίστη για διπλό στην Θεσσαλονίκη στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας...

Είναι αποδεδειγμένο πως (και) στη ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει τι πρέπει να λέει τόσο στα αποδυτήρια όσο και (κυρίως) και μπροστά στις κάμερες. Κι αυτό διότι γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να πει και πως να τους περάσει το μήνυμά του για το εκάστοτε ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση της νίκης είναι ο στόχος για την ΑΕΚ εκφράζοντας την πίστη του στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει:

«Η ποιότητα ποδοσφαιριστών όπως ο Μπουονανότε, ο Μπερμπάτοφ, ο Βάργκας και άλλων είναι μεγάλη, αλλά θα πρέπει όλα αυτά να τα δούμε στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω πολύ στα παιδιά. Πιστεύω στην ομάδα μου και νομίζω ότι πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας και συνέχισε λέγοντας:

«Θα είναι ένα ντέρμπι που έχει λείψει πολύ και από εμάς και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ακλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα του. Ξέρουμε όλοι ότι η Τούμπα είναι μια πολύ δύσκολη έδρα με την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί, αλλά αυτό δεν αλλαζει το σκεπτικό μας, ότι δηλαδή πρέπει να πάμε και να πάρουμε τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι στο ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασίας αυτά είναι τα πιο εύκολα ματς για έναν προπονητή. Δεν πρέπει να πει πολλά. Οι παίκτες καταλαβαίνουν πως πρέπει να προετοιμαστούν όταν έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά για να ανταποκριθούμε σ” αυτό το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Ένωσης επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει αλλάξει προπονητή, αλλά έχει και αρκετούς παίκτες από πέρυσι. Ακόμα όμως προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα επειδή παίζει ένα διαφορετικό σύστημα απ” αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Εμείς προετοιμαστήκαμε όλο αυτό τον καιρό και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».

Φυσικά έχοντας παίξει τέτοια και πολύ πιο σοβαρά ματς στην καριέρα του ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε και για το στοιχείο εκείνο που απαιτείται να έχει μία ομάδα για να το κερδίσει, στο μυστικό της νίκης κοινώς: «Το μυστικό σ' αυτά τα παιχνίδια είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε οι παίκτες στη διάρκεια του αγώνα. Τα ντέρμπι κρίνονται κυρίωςστις λεπτομέρειες. Στη συγκέντρωση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές μας σε όλο το ματς. Το παραμικρό λάθος μπορεί να το πληρώσεις. Ακόμη περισσότερο όταν έχεις απέναντί σου παίκτες που έχουν την εμπειρία και να δημιουργήσουν πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα