Δίχως Περόνε ο Ηρακλής
Ο Περόνε, ταλαιπωρήθηκε από κάκωση γόνατος με παρουσία υδράρθρου και μικρής ποσότητας οστικού οιδήματος και δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα εγκαίρως.
Έτσι, μένει εκτός αποστολής του «Γηραιού» για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά και ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει τους παρακάτω στη διάθεσή του:
Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλα, Καρλίτος, Σαραμαντά, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρη, Στάμου, Ιντζόγλου, Μακρή, Λάζαρ, Πουρτουλίδη, Κυριακίδη, Πασά, Μπουλούτ, Ρομάνο, Τσιλιανίδη, Χαντί, Βέλλιο, Λουκίνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
