«Μπάκα... όπως Σεβτσένκο»

«Μπάκα... όπως Σεβτσένκο»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Μπάκα... όπως Σεβτσένκο»

bet365

Μία άκρως κολακευτική «παρομοίωση» για τον Κολομβιανό επιθετικό της Μίλαν, έκανε ο Γκαλιάνι.

Ενθουσιασμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Μίλαν σχετικά με την απόδοση του Κάρλος Μπάκα, με τον Κολομβιανό επιθετικό να έχει ξεκινήσει πολύ ζεστά στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Με 3 γκολ σε 4 παιχνίδια, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στην επίθεση των «ροσονέρι» και ήδη γνωρίζει την αποθέωση. Όχι μόνο από τους οπαδούς, αλλά και από τους ανθρώπους του συλλόγου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Αντριάνο Γκαλιάνι!

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, λίγο μετά την νίκη κόντρα στην Παλέρμο, αποκάλυψε πως ο Μπάκα του θυμίζει έναν από τους θρύλους του συλλόγου, τον Αντρέι Σεβτσένκο! «Μου τον θυμίζει πολύ σε μερικές του κινήσεις, όπως στο τρίτο γκολ. Μετά σκεφτόμουν το τέρμα κόντρα στην Ρόμα, το 2004, αλλά και αυτό με την Πόρτο, ένα χρόνο πριν».

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Ουκρανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τηλεφώνησε την επόμενη ημέρα και όταν του αποκάλυψε τις σκέψεις του, ο ίδιος, που είχε δει το παιχνίδι, παραδέχτηκε πως ο Μπάκα του... μοιάζει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα