Κιέβο - Ίντερ 0-1

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κιέβο - Ίντερ 0-1

bet365

Το γκολ του Ικάρντι στο 42' ήταν αρκετό για να πάρει η Ίντερ τη νίκη επί της Κιέβο και να γυρίσει στο Μιλάνο από το Κιέβο έχοντας στις αποσκευές της το «4Χ4».

Yπό άλλες συνθήκες το Κιέβο-Ίντερ για την 4η αγωνιστική της Serie A, θα ήταν ένα... διαδικαστικό ματς για τους «νερατζούρι».

Σήμερα, όμως, ήταν ένα... ντέρμπι κορυφής. Η Ίντερ όντως μόνη πρώτη στην κορυφή έπρεπε να υπερκεράσει το εμπόδιο της ομάδας της Βερόνα που ήταν στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς (μαζί με άλλες πέντε ομάδες)!

Eπιασε κορυφή η Ιντερ στην Serie A μετά τη νίκη επί της Κιέβο. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 1.66 το ενδεχόμενο να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα οι "νερατζούρι".

Το ματς στο «Marc Antonio Bentegodi» ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν ρυθμό στην αναμέτρηση.

Τόσο η Ίντερ όσο κι η Κιέβο πάτησαν στην περιοχή του Χαντάνοβιτς και του Μπιζάρι, δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις για γκολ, αλλά τελικά αυτό ήρθε στο 42' για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ικάρντι εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας, τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να βρουν τους χώρους για να ισοφαρίσουν. Στο 55' ο Χετεμάι είδε το σουτ του μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ.

Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο μέχρι να φτάσουμε στις τελευταίες στιγμές του ματς. Εκεί, ο Σέζαρ, στο 90' πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η προσπάθειά του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Η πίεση που άσκησαν στα 5' των καθυστερήσεων δεν καρποφόρησε κι η Ίντερ που έλεγχε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του έκανε το 4Χ4, έχοντας 12 βαθμούς και το ρετιρέ της βαθμολογίας δικό της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κιέβο: Μπιζάρι, Γκόμπι, Σέζαρ, Γκαμπερίνι, Φρέι, Κάστρο, Ριγκόνι (81' Πέπε), Χετεμάι, Μπίρσα (74' Μ'Ποκού), Μετζορίνι, Παλόσκι (68' Ινγκλέζε)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σαντόν, Μεδέλ, Μουρίγιο (70' Ρανόκια), Αλεξ Τέγες, Φελίπε Μέλο, Γκουαρίν, Κοντογκμπιά (85' Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Γιόβετιτς (75' Παλάσιο), Ικάρντι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα