Όλοι μέσα στον Ατρόμητο

Όλοι μέσα στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Όλοι μέσα στον Ατρόμητο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος, με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά σε αυτή.

Με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Πίτου Γκαρσία «έβγαλε» τα 3/4 του προγράμματος και αποχώρησε προς το τέλος για να μην επιβαρυνθεί όταν έγιναν ασκήσεις με άλματα.

Ο Μπόρισλαφ Στόιτσεφ συνέχισε τη διπλή προπόνηση (πρωί- απόγευμα) κάτι που θα επαναλάβει και αύριο.

Αποθεραπεία και spa έκαναν οι Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Θεοδωράκης που αγωνίστηκαν χθες με την Κ20 στα Γιάννινα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα