Ρίχνει Μπερμπάτοφ στη μάχη
Ο Βούλγαρος δεν βρίσκεται ακόμη σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, κάτι που φάνηκε και στο Αζερμπαϊτζάν και είναι και απόλυτα φυσιολογικό, μιας και φέτος δεν έχει ακολουθήσει προετοιμασία. Ωστόσο, η ποιότητα που διαθέτει είναι αδιαμφισβήτητη και γι' αυτόν το λόγο, σύμφωνα με τη Live Sport, ο Τούντορ φέρεται να σκέφτεται να παίξει το πιο δυνατό χαρτί του από την αρχή στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (23/9) με την ΑΕΚ.
Αυτό που είναι ακόμη άγνωστο, είναι ο παρτενέρ του 34χρονου επιθετικού στη γραμμή κρούσης του Δικέφαλου. Ο Τούντορ θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε Μακ και Αθανασιάδη για την άλλη θέση στην επίθεση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
