Το «παράθυρο» επιστροφής του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Το «παράθυρο» επιστροφής του ΟΠΑΠ

bet365

Η Λίγκα συνεχίζει τις επαφές για τη χορηγία του νέου πρωταθλήματος, όσο όμως αυτές δεν καρποφορούν, η επιστροφή του ΟΠΑΠ στο παιχνίδι δεν θα πρέπει να αποκλείεται.

Όπως αναφέρει η Live Sport, οι άνθρωποι της Superleague βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις για την ανεύρεση νέου χορηγού για το πρωτάθλημα της σεζόν 2015/16, έχοντας θέσει ως πλαφόν τα 3 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ, δηλαδή καθαρά 2,29 εκατομμύρια.

Η λίγκα βρίσκεται σε επαφές με τρεις εταιρείες, οι δύο εκ των οποίων είναι στοιχηματικές, όμως ο ΟΠΑΠ όχι μόνο δεν έχει φύγει από παιχνίδι, αλλά με επιστολή του στο Γιώργο Μποροβήλο έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Οργανισμός έχει δικαίωμα να κάνει χρήση ενός όρου της προηγούμενης σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με τον οποίο έχει το δικαίωμα να πάρει την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος, αρκεί να ματσάρει την μεγαλύτερη προσφορά που θα έχει στα χέρια της η λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα