Ηρακλής: Στο περίμενε ο Λουκίνας
Στον Ηρακλή, πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην ομάδα, από το ποδοσφαιρικό τμήμα και την στελέχωση των γραφείων της ΠΑΕ μέχρι και την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκίνα. Οι δύο συνεχόμενες ήττες στο Καυτανζόγλειο με Πανιώνιο και Ξάνθη όπως ήταν αναμενόμενο έριξε την ψυχολογία στη Μίκρα. Όλοι έχουν εστίασαν την προσοχή τους στην ανάταση της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν στο περιθώριο διάφορα θέματα που επείγουν να κλείσουν. Ένα από αυτά είναι του Γιάννη Λουκίνα. Ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει ακόμα στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από την ΠΑΕ για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό το θέμα σέρνεται αρκετό καιρό χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Παπαθανασάκης αναμένεται την προσεχή εβδομάδα να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και στο πλευρό της ομάδας ενόψει των αγώνων με Πλατανία και Ξάνθη. Εικάζεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρει τον χρόνο να ασχοληθεί και με τον Λουκίνα καταθέτοντας πρόταση συνεργασίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
