Φλαμπουράρης: «Είμαι ΑΕΚτζής από μικρό παιδί»

Φλαμπουράρης: «Είμαι ΑΕΚτζής από μικρό παιδί»

Θοδωρής Βασίλης
Φλαμπουράρης: «Είμαι ΑΕΚτζής από μικρό παιδί»

bet365

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης απάντησε στα όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο πρώην υπουργός επικρατείας τόνισε ότι είναι ΑΕΚ από μικρό παιδί.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ την Κυριακή για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η παρουσία του είχε προκαλέσει το σχόλιο της πρώην προέδρου της Βουλής η οποία είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Με ποιους θα δώσει τη μάχη κατά της διαπλοκής ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τον Φλαμπουράρη που βλέπει τα ματς μαζί με τον Μελισσανίδη;».

Από την πλευρά του ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, απάντησε: «Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι ΑΕΚτζής από μικρό παιδί, μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κάτοχος κάρτας διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας κι, όταν ο χρόνος το επιτρέπει, προσπαθώ να παρακολουθώ την αγαπημένη μου ομάδα, είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση. Όσοι, κακόβουλα, θέλουν να μπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικά συμφέροντα, αξιοποιώντας την παρουσία μου στο γήπεδο, είναι οι ίδιοι που συνεχώς λασπολογούν και μάταια προσπαθούν να θίξουν την αξιοπρέπειά μου, όπως και στο παρελθόν προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο με άλλα στελέχη μας. Όλοι και όλες μας, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, έχουμε δώσει δείγματα γραφής τους 6 μήνες που ήμασταν στην Κυβέρνηση κι όσοι επιμένουν σ’ αυτό το δρόμο θα καταπιούν τη γλώσσα και τα πληκτρολόγια των υπολογιστών τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα