Σαλίνο: «Δεν τελείωσε τίποτα»
Ερωτηθείς αρχικά για τη δική του απόδοση στο παιχνίδι, εξήγησε: «Είναι αλήθεια, δεν ήταν μόνο η δική μου εμφάνιση, αλλά η απόδοση όλης της ομάδας πολύ καλή. Πρέπει να παλέψεις και να τρέξεις πολύ για να κερδίσεις τη Μπάγερν. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, αλλά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, που δεν αξιοποιήσαμε. Είμαι στεναχωρημένος γιατί έχασα την ευκαιρία μετά το γκολ της Μπάγερν. Ωστόσο, δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχουν ακόμη παιχνίδια στον όμιλο».
Αναφερόμενος στις ευκαιρίες που είχε ο ίδιος απέναντι στον Νόιερ, σημείωσε: «Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο ο Νόιερ που σταμάτησε το παιχνίδι. Κάναμε πολύ δουλειά στο χώρο του κέντρου. Όλο το παιχνίδι έγινε στο κέντρο και δεν χρειάστηκε να δουλέψει τόσο η άμυνα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τα πράγματα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τικνιζιάν στα αποδυτήρια του Ερυθρού Αστέρα για το «αντίο»: «Ήμουν έτοιμος να πεθάνω για τον οποιονδήποτε!»
- Τικνιζιάν: «Όλοι έλεγαν μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, από τους ισχυρότερους συλλόγους στην Ευρώπη»
- Αποκάλυψη Σέρβων για Tικνιζιάν: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορούσε να αρνηθεί - Ο Ολυμπιακός πλήρωσε σε μία δόση τα 5 εκατ., προβλέπονται μπόνους 2 εκατ.»
