Το Spiegel για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Το Spiegel για Ολυμπιακό

bet365

Το Spiegel αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό μόλις λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο ματς με την Μπάγερν.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, το Spiegel αποφάσισε να ασχοληθεί με τον πειραϊκό σύλλογο, τον οποίο χαρακτήρισε «Skandalklub», «σύλλογο των σκανδάλων».

Στο γερμανικό περιοδικό γίνεται λόγος για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορούν μεταξύ άλλων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Christoph Leischwitz, που υπογράφει το κείμενο, αναφέρει όλα τα γεγονότα, που έχουν απασχολήσει τους ανακριτές και τη δικαιοσύνη, συνδέοντας και τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε πριν από λίγα χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League φέτος.

Έτσι, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τον πρόεδρου του Ολυμπιακού, που είναι «το πιο γνωστό όνομα από τους 85 που εμπλέκονται στις έρευνας για τη διαφθορά». Γίνεται λόγος για την υπόθεση δωροδοκίας διαιτητή το 2012, για τις τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες εμπλέκεται και το όνομα του Μαρινάκη, ο οποίος «παρόλα αυτά συνεχίζει στην προεδρία του συλλόγου». Τέλος, ο Γερμανός δημοσιογράφος κάνει και μία αναφορά στη Σούπερ Λιγκ, που εν μέρει καθρεφτίζει και τα προβλήματα της Ελλάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα