«Ή τώρα ή ποτέ»

Gazzetta team
«Ή τώρα ή ποτέ»

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, με σλόγκαν αποφασιστικότητας για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Θεσσαλοί παρουσίασαν τους 18 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9), παρουσία σύσσωμου του ΔΣ της ΠΑΕ και του προέδρου Βασίλη Κούκιου. Ο αντιπρόεδρος Κώστας Θεοδώρου και τα μέλη Δημήτρης Πέγιος, Γιάννης Καφενταράκης, Απόστολος Σκαφίδας, Γιώργος Πράττος και Ηλίας Ντενέζος, ήταν αυτοί που παρέδωσαν τις φανέλες στα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ο Κούκιος τόνισε ότι ανέλαβε να συνεχιστεί το έργο των Καραγιάννη, Βαρούτσικου και Τόρη, υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου της για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της, κλείνοντας την ομιλία του με το σλόγκαν της φετινής σεζόν «Ή τώρα ή ποτέ».

Κατόπιν, παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Κυριάκος Στρατηλάτης, Τάσος Δασκαλάκης, Σταύρος Παναγιώτου, Σπύρος Γκουγκούδης, Στράτος Χιντζίδης, Ορέστης Νικολόπουλος, Δημήτρης Καραμανλής, Γιώργος Ντάσιος, Στέφανος Πολύζος, Ανέστης Νάστος, Αντώνης Τσιάρας, Ηλίας Τσιλιγκίρης, Λουίς Μοράν, Κώστας Αλαμάνης, Ντιέγκο Λεόν, Έρικ Γουόρντεν, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Ντάριο Φερνάντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα