Πράνιτς: «Έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα»

Πράνιτς: «Έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για την ήττα από τον Πανιώνιο, τονίζοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις. Δεν παίξαμε καλά και είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά έτσι πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Ας περάσει η βραδιά και θα δούμε τι θα κάνουμε.

Αρκετοί παίκτες είναι φοβισμένοι. Αν θες να νικάς πρέπει να πιέζεις αλλά κάποιοι παίκτες δεν το βλέπουν έτσι. Το ζήτημα είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Πρέπει να αλλάξουμε γιατί ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα αλλά αν τα βλέπουμε όλα αρνητικά δεν κάνουμε κάτι.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και να τους πω ότι πρέπει να μείνουν ήρεμοι γιατί αν υπάρχει πίεση και από την δική τους μεριά όλα θα γίνουν πιο δύσκολα. Έχουμε μια καλή ομάδα και καλά αποδυτήρια. Τώρα είναι πολύ δύσκολη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα