Πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ μέσω ORIGINAL21! (pics)

Πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ μέσω ORIGINAL21! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ μέσω ORIGINAL21! (pics)

bet365

Απίστευτη κίνηση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ που έβαλε πούλμαν και έφερε στο ΟΑΚΑ πρόσφυγες για να παρακολουθήσουν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να παραλάβουν τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα προχώρησε η ORIGINAL21 που συνηθίζει να ξεχωρίζει και να πρωτοτυπεί αφού ναύλωσε πούλμαν και έφερε στο ΟΑΚΑ περισσότερους από 50 πρόσφυγες, τους οποίους έβαλε στην κερκίδα δίπλα από το πέταλο.

Στην εξέδρα των οργανωμένων υπάρχει ένα τεράστιο πανό που αναφέρει «ΑΕΚ ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» και ένα στα αγγλικά με το μήνυμα «We are all refugees». Οπως ήταν γνωστό από τις προηγούμενες μέρες με μια ακόμη πρωτοβουλία της ORIGINAL21 συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης μέχρι και την ολοκλήρωση του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να παραδοθούν στη συνέχεια στους πρόσφυγες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα